Button für Menü
XERVON Sweden

Byggnadsställningar

XERVON är en totalleverantör av ställningar och arbetsplattformar för bygg- och industriprojekt i hela Sverige. Våra erfarna projektledare och montörer gör hållfasthetsberäkningar och ser till att montering sker säkert och i enlighet med gällande föreskrifter.

Ändamålsenligt ställningsmaterial levereras från våra depåer och anpassas utifrån förutsättningarna på arbetsplatsen. Vi har resurser att hyra ut och montera ställningar för såväl komplexa som tidskritiska bygg-, renoverings- och revisionsprojekt och har erfarenhet av arbete under extrema förhållanden. För riktigt stora projekt har vi tillgång till hela XERVON-gruppens materialpool samt ett väl utvecklat samarbete med kvalificerade underentreprenörer.

Vi monterar ställningsmaterial för såväl fasadrenoveringar som omfattande nybyggnationer. För industri- och anläggningskunder anpassar vi bl a industri- och stämpställningar för underhålls-, revisions- och anläggningsarbeten. Vi levererar även hängställningar och arbetsplattformar.

Med Layhers Protect-system utrustar vi allroundställningar med heltäckande sidointäckning för att skydda från väder och vind, hindra tillträde till arbetsplatser eller för att skapa en helt tät miljö som skydd vid exempelvis saneringsarbeten.

Nöjda kunder kommer tillbaka

För våra kunder är säkerhet, kvalitet och totalekonomi avgörande.
Läs mer om hur vi bidrar till effektiva projekt för våra bygg-, anläggnings- och  industrikunder Kunder

Systemställningar från de ledande tillverkarna

 • XERVON samarbetar med de främsta leverantörerna av moderna systemställningar. Vi väljer och anpassar material beroende på projekt, markförhållanden, tillträde, avstånd och förutsättningar i övrigt. Allt för att kunna erbjuda en stabil och flexibel konstruktion men också en så god arbetsmiljö som möjligt för både montörer och de som ska använda våra ställningar.

  Med Layhers allroundställningar går det mesta att bygga. En flexibel, stabil och säker modulställning som går snabbt att montera och passar i de flesta sammanhang. Med Layhers Protect-system utrustar vi allroundställningar med heltäckande sidointäckning för att skydda mot väder och vind, hindra tillträde till arbetsplatser eller för att skapa en helt tät miljö som skydd vid exempelvis saneringsarbeten.

  Modex ställningar använder vi främst för raka fasadställningar. Ett säkert ställningssystem för allroundbruk.

  Burtons flexibla rörställningar kommer väl till pass för trånga utrymmen och när objektet har många vinklar.


XERVON Sweden AB 
// En del av REMONDIS
Om webbplatsenPrivacy & Cookies


  XERVON i världen

  Tillsammans med våra systerföretag i Remondisgruppen finns vi i hela världen Karta


  Jobba hos oss

  Intresserad av att jobba med ställningsmontage? Läs mer på våra karriärsidor Karriär


  Kontakt

  Vi finns på 5 orter i Sverige. Hitta ditt närmaste XERVON-kontor Kontakt

© 2018 REMONDIS SE & Co. KG