Jobba hos oss!

  • Vårt fokus på säkerhet, att vi erbjuder trygga anställningar med lön och semester i tid och enligt avtal samt utvecklingsmöjligheter och spännande uppdrag hör till det vi vet att våra medarbetare uppskattar med XERVON.

  Är du nyfiken på konstruktioner, trivs med att ta ansvar, vågar ta i och gärna befinner dig lite högre upp än de flesta? Är du duktig på att ta människor, säkerhetsmedveten och stolt när du lämnar efter dig ett riktigt bra arbete?

  På XERVON är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga ställningsbyggare och sådana som inget hellre vill än att bli just det. Hör av dig till någon av våra regionchefer och berätta mer om dina planer. Glöm inte heller bort att följa oss på Facebook och LinkedIn. Lediga jobb lägger vi oftast ut där först.

”Alla uppdrag har sin tjusning”

 • Lars-Olof Ericson i Örebro började som ställningsbyggare för 14 år sedan som ett sätt att dryga ut inkomsterna som jordbrukare. Idag är det tvärtom, Lars-Olof bygger ställningar på heltid och jordbruket tar han på kvällar och helger. Och han trivs.

  ”Det här är ett kreativt yrke där det gäller att man gillar att klura på problem och hitta lösningar som funkar både tekniskt och för kunden. Idag jobbar jag oftast som ansvarig montör på mina projekt och har den dagliga kontakten med kundens platschef. Många känner igen mig då jag ju hängt med ett tag”, berättar Lars-Olof.

  • Vad är det bästa med att jobba som ställningsmontör?

   ”Gemenskapen och arbetskamraterna är givetvis en viktig anledning till att jag blivit kvar som ställningsbyggare. Vi är ett bra gäng här och flera av oss hjälper emellanåt till vid stora projekt på andra håll i landet. Det handlar mycket om att få känna att man kan bidra med sin kunskap och få ta sig an utmaningar varje dag. Sen är det inte fel att få jobba utomhus och hålla sig i trim, tror inte jag varit sjuk mer än två dagar sedan jag började”, fortsätter Lars-Olof.

  Vilka är de roligaste uppdragen?

  ”Alla uppdrag har sin tjusning men visst är det häftigt att få vara med på de riktigt spektakulära projekten - som när vi byggde ställningen runt Klara kyrka på 106 meters höjd, hängställningen under Västerbron eller vindskyddet över konserthuset i Örebro. Sen gillar jag de riktigt svåra projekten - när det är många tinnar och torn och man tvingas tänka till ordentligt. Kyrkor kan vara riktigt kluriga!”

”Alla duktiga montörer gör mitt jobb lättare”

 • Thomas Harryson jobbar som projektledare på XERVON och har, till skillnad från många av sina kollegor, inte en bakgrund som ställningsbyggare.

  ”Efter 12 år som först montör och underentreprenör och sedan produktionsansvarig i ett isoleringsföretag kände jag att det var dags att söka mig vidare. Jag fick kontakt med XERVON och kände direkt att kemin stämde. Sedan 2013 jobbar jag som projektledare med fokus på nyförsäljning i Stockholmsområdet. Målet är att så småningom kunna axla allt mer av en arbetsledarroll i de projekt jag sålt in”, berättar Thomas.

  • Vad är roligast med ditt jobb?

   ”Grabbarna och tjejerna. Otroligt bra stämning och bra arbetskamrater. Jag har känt mig välkommen från dag ett och jag vet att min erfarenhet uppskattas. Några av våra mest rutinerade projektledare finns alltid där för att hjälpa mig och alla duktiga montörer gör mitt jobb lättare. Det är kul att gå till jobbet och häftigt att känna att jag utvecklas varje dag.”


XERVON Sweden AB 
// En del av REMONDIS
Om webbplatsenDataskyddspolicyREMONDIS-gruppen


 • Skriv till oss

  Vår dataskyddspolicy gäller


 • XERVON i världen

  Tillsammans med våra systerföretag i Remondisgruppen finns vi i hela världen Karta


 • Kontakt

  XERVON Sweden AB
  Symmetrivägen 27
  196 37 Kungsängen
  Sweden
  T +46 10 4821000
  F +46 10 4821040
  Email

© 2023 REMONDIS SE & Co. KG