Säkra, flexibla och effektiva lösningar för alla kunder

XERVONs kunder finns inom många industrisegment samt inom bygg- och anläggningssektorn. Samtliga Sveriges största byggbolag finns på vår kundlista och med medelstora och mindre byggare och fastighetsbolag runt om i landet har vi mångåriga relationer. Vi finns till hands vid stora upphandlingar och när vår lokala kund behöver oss.

Bygg- och anläggning

 • Oavsett om det gäller en fasadrenovering, ett sjukhusbygge eller ett väderskydd; för våra bygg- och anläggningskunder är tillförlitlighet, leveransprecision och säkerhetsmedvetande helt avgörande. De vet att XERVON har resurserna och erfarenheten att klara såväl komplexa och tidskritiska projekt som den enkla byggställningen som borde ha funnits på plats igår. De vet också att vi på XERVON aldrig kompromissar med vår egen, kundens eller övriga entreprenörers säkerhet. Och det vet att kvalitet i längden oftast också betyder god totalekonomi.

  Nya Karolinska Solna – Ett av Europas största byggprojekt

  Leveransförmåga och leveransprecision var två av skälen till att Skanska Healthcare valde XERVON som samarbetspartner vid bygget av det ca 320 000 kvm stora sjukhus- och forskningsbyggnaderna i anslutning till nuvarande Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Sedan 2010 har XERVON ansvarat för planering, montering och demontering av samtliga Skanskas byggställningar och väderskydd på området.

  Läs mer om detta och andra kunduppdrag Pressrum

  Läs också mer om de ställningar och väderskydd vi levererar till byggen och anläggningsarbeten runtom i Sverige Tjänster

Industri

 • Arbete under extrema förhållanden och i projekt med tajta tidsramar, kompromisslöst och dokumenterat säkerhetstänk samt en förmåga att snabbt koppla in i kundens arbetsprocesser är några av de krav våra industrikunder ställer på oss. Samt inte minst leveranssäkerhet och precision. Vi bygger ställningar och reser skydd vid pappersbruk, energianläggningar och på petrokemiska industrier. Våra ställningsuppdrag kombinerar vi med väderskydd eller sidointäckning. Vi erbjuder också isoleringstjänster för brandskydd, ljudisolering samt för kyla och värme.

  Revisionsstopp på Preemraff – XERVONS tuffaste uppdrag

  Drygt 130 långtradare krävdes för transporterna av de 3 000 ton material som krävdes för alla byggställningar och hissar när Preems raffinaderi i Lysekil genomgick en revision 2013. Projektet tog nästan ett år och under själva stoppet hade XERVON drygt 200 montörer samt en egen projekt- och säkerhetsorganisation på plats för att leda arbetet.

  Läs mer om detta och andra kunduppdrag Pressrum

  Läs också mer om de ställningar och väderskydd vi levererar till byggen och anläggningsarbeten runtom i Sverige Tjänster


XERVON Sweden AB 
// En del av REMONDIS
Om webbplatsenDataskyddspolicyCorporate ComplianceREMONDIS-gruppen


 • Skriv till oss

  Vår dataskyddspolicy gäller


 • XERVON i världen

  Tillsammans med våra systerföretag i Remondisgruppen finns vi i hela världen Karta


 • Kontakt

  XERVON Sweden AB
  Symmetrivägen 27
  196 37 Kungsängen
  Sweden
  T +46 10 4821000
  F +46 10 4821040
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG